Leonardo: Majka razbila laptop kad sam dao gol!

Nacionalni sport - Četvrtak 20.04.2017 - 07:01

Junak derbija Leonardo da Silva Souza, strelac čak tri gola protiv Zvezde ove sezone, otkriva ko mu je prvo čestitao i opisuje kako je proveo noć posle pobede

Novi heroj crno-belih FOTO: Instagram Novi heroj crno-belih FOTO: Instagram

Za manje od godinu dana Brazilac Leonardo je na tri večita derbija protiv Crvene zvezde postigao isti toliki broj golova, od kojih su dva direktno rešila pitanje pobednika.

Zahvaljujući tome, čak i da danas napusti Humsku, navijači crno-belih u njemu vide novog heroja.Jedan od najboljih stranih fudbalera koji je nastupao na terenima u Srbiji, dan nakon ubedljive pobede nad crveno-belima, za Kurir je otkrio da se pobeda nad večitim rivalom slavila i u Brazilu, a da je njegova porodica od sreće lomila stvari po kući.

- Moja porodica je pratila meč protiv Crvene zvezde peko laptopa i razbili su sve od sreće posle mojih pogodaka i pobede nad Zvezdom.

S njima sam u svakodnevnom kontaktu, redovno prate dešavanja u Partizanu i predstavljaju mi veliku podršku - kaže Leonardo.

Prvi derbi, odigran jesenas na stadionu u Humskoj, Brazilac je rešio sjajnim volejom u 90. minutu, a u utorak je s dva pogotka san crno-belih o osvajanju šampionske titule učinio daleko realnijim.

- Pričali su mi o vašem derbiju, ali sve te priče ništa ne vrede dok to sam ne doživiš.

Taj uzavreli temperament imam i ja u krvi, slični ste nama Brazilcima. Svaka pobeda i gol prijaju, ali i obavezuju.

Ovde u Partizanu ne postoji juče ni danas, jer se odmah okrećemo novim borbama. Posebno mi je drago što sam u tuđoj zemlji postao ljubimac navijača.

Znam da se ovde cene strani igrači i da su mnogi ostavili dubok trag, pa onda imam i dodatni motiv za to - kaže Leonardo.

Kurir, OK, Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: