London: Novak na startu sa Čilićem

Nacionalni sport - Utorak 04.11.2014 - 05:43

Novak Đoković igraće sa Marinom Čilićem u prvom kolu A grupe završnog Mastersa u Londonu.

BETA/AP BETA/AP

Meč je na programu u ponedeljak, 10. novembra, od 20 časova. Prethodno će se istog dana od 14 sati sastati Stan Vavrinka i Tomaš Berdih.

Mečevi u grupi B igraju se dan ranije, u nedelju 9. novembra – od 14 časova na teren će Kei Nišikori i Endi Mari, a od 20 sati igraju Rodžer Federer i Miloš Raonić.

Rad sa Goranom Ivaniševićem doneo je Marinu Čiliću neverovatne rezultate – osvojio je četiri trofeja ove sezone, uključujući i titulu na US openu, kada je u tri seta dobio Federera, a zatim i Nišikorija.

Pre toga je slavio u Zagrebu i Delrej Biču, a nedavno je osvojio trofej i u Moskvi. To mu je bio i poslednji turnir pre Londona, a prethodno je ispao u četvrtfinalu Pekinga i u svom prvom meču u Šangaju.

Đoković je Čilića dobio u svih deset dosadašnjih međusobnih duela, uključujući i sva tri ovogodišnja – u Indijan Velsu, na Rolan Garosu i na Vimbldonu.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: