Loša Ana bez finala Pekinga

Nacionalni sport - Subota 04.10.2014 - 14:11

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u finale WTA turnira u Pekingu, pošto je poražena od Marije Šarapove sa 6:0, 6:4.

Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

Ivanovićeva je odigrala veoma loše protiv Ruskinje, ali može biti zadovoljna nastupom u Pekingu, pošto je overila plasman na završni turnir u Singapuru.

Šarapova će u borbi za titulu igrati protiv Petre Kvitove iz Češke, koja je sa 6:3, 5:7, 6:2 eliminisala Samantu Stosur.

Ovo je bio 13. međusobni duel dve teniserke, a četvrta teniserka sveta sada vodi 9-4 u pobedama.

Ključ poraza Ane Ivanović leži u očajnom startu meča u kom nikako nije mogla da dođe do ritma. Poklanjala je poene protivnici i izgubila set sa ’nulom’.

Međutim, mora se spomenuti i velika uloga sudije Kader Nunija, koji je u dva slučaja doneo najblaže sumnjive odluke, baš u trenucima kada je meč mogao da ode na drugu stranu. Ivanovićeva nije želela mnogo da se raspravlja, iako je u oba slučaja Francuz dodeljivao poene Ruskinji.

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 5.427.105 dolara.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: