LŠ: Zvezda poražena u Hanoveru

Nacionalni sport - Subota 18.10.2014 - 07:42

Vaterpolisti Crvene zvezde neočekivano su izgubili u Hanoveru od istoimenog kluba u Ligi šampiona, rezultatom 11:10 (3:3, 2:2, 4:1, 2:4).

vkcrvenazvezda.com vkcrvenazvezda.com

Izabranicima trenera Dejana Savića sada predstoji težak zadatak da u konkurenciji favorita Pro Reka, Hanovera i Spartaka iz Volgograda osvoje jedno od prva dva mesta koja vode u treću rundu kvalifikacija.

Posle izjednačenog prvog poluvremena (5:5), Hanover je ključnu prednost stekao u trećoj četvrtini, nakon koje je vodio 9:6. Crveno-beli su u četvrtom periodu pokušali da stignu do izjednačenja i preokreta, ali nisu uspeli. Domaći tim je na kraju pobedio 11:10 i tako upisao važnu pobedu na početku druge runde kvalifikacija.

Najefikasniji na meču bio je Strahinja Rašović sa četiri pogotka. Dimitrije Obradović je postigao dva, a Viktor Rašović, Radomir Drašović, Nikola Eškert i Ivan Rackov po jedan. Na drugoj strani su se po tri puta u listu strelaca upisali Predrag Jokić i Marko Bolović.

"Crveno-beli" u drugom kolu A grupe u subotu igraju protiv Spartaka.

Ranije tokom dana, u prvom meču Pro Reko je pobedio Spartak sa 14:8 (4:0, 4:2, 3:2, 3:4).

U treći krug kvalifikacija za Ligu šampiona plasiraće se po dva najbolja tima iz svake od četiri grupe druge runde, dok će trećeplasirani nastaviti takmičenje u kvalifikacijama za Kup Evrope.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: