Ludogorec opet izbacio Partizan

Nacionalni sport - Četvrtak 07.08.2014 - 06:52

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plej-of za plasman u Ligu šampiona, pošto su u Humskoj odigrali nerešeno 2:2 sa Ludogorecom.

Starsport Starsport

Igrači Partizana nisu stigli ni da se konsoliduju, a na semaforu je pisalo 2:0 za goste. Maltene preslikana akcija kao kod prvog pogotka, samo što je ovoga puta po desnom boku prošao Kaisara i neshvatljivo ostao sam. Vratio je povratnu na penal gde je Marselinjo imao vremena da je primiri i zakuca pod prečku.

Činilo se da je tada sve izgubljeno, ali je Škuletić do finiša poluvremena izjednačio. Prvo je u 30. minutu realizovao odličnu akciju ’crno-belih’ u tri poteza. Počeo ju je Stanković koji je našao Brašanca, a ovaj izbacio Škuletića koji je izašao 1 na 1 sa protivničkim golmanom i uspeo da zakuca loptu ispod prečke pre klizećeg starta Zlatinskog.

Pet minuta kasnije napadač vicešampiona Srbije dao je i drugi gol. Udarac iz ugla izveo je Drinčić, neko od igrača Ludogoreca je dotakao loptu na petercu, a ona se od Trajkovića odbila i pogodila stativu. Lopta je posle udara u okvir gola pala u peterac gde je sačekao Škuletić i poslao iznad golmana Stojanova.

Kada se činilo da domaći preuzimaju inicijativu, Trajković je potpuno nepotrebno udario Bezjaka u lice i dobio crveni karton. Tu je meč prelomljen i Partizan nije mogao do gola sa igračem manje.

U drugom poluvremenu dobre prilike su propustili Lazović i Škuletić, a nisu pomogli ni Luka i Ninković koji su ušli u igru, pa će Ludogorec čekati rivala u petak u Nionu.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: