Mađari testiraju košarkaše Srbije

Nacionalni sport - Nedelja 02.08.2015 - 01:12

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u nedelju od 19.30h protiv Mađarske prvu pripremnu utakmicu pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Proba pred EP  u Francuskoj. Foto: Starsport Proba pred EP u Francuskoj. Foto: Starsport

Srpski košarkaši nalaze se u Kranjskoj Gori gde se u odličnoj atmsoferi pripremaju za izazove na Eurobasketu.

- Odradili smo ovaj bazični deo priprema. Ja sam malo zakasnio i radio sam po posebnom režimu. Mislim da će me zbog toga selektor sutra odmarati, ali već sledecu utakmicu biću u timu. Ovde je mirnije nego na Kopaoniku i bolje nam je za rad - rekao je Nemanja Bjelica.

Nemanja Nedović raduje se što sada sledi deo priprema koji igrači najviše vole.

- Znali smo šta nas ovde očekuje. Sada je čak i bolje nego 2013. odradili smo ta dva mikrociklusa koja su dosadna, sada slede utakmice i zanimljiviji deo, ali nećemo se sigurno opuštati već nastavljamo u istom ritmu. Za sada je dobro - rekao je Nedović.

Nikola Kalinić bio je u prethodne dve godine jedan od najvažnijih šrafova u reprezentaciji.

 - Utisak je dobar, sjajan kako dolikuje reprezentaciji Srbije. Sad bi trebalo da krene lakši deo priprema sa utakmicama, ali mi se ne opuštamo -  kaže Kalinić

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: