Maljkovićeva: Da se osvetimo Turskoj

Nacionalni sport - Utorak 23.06.2015 - 08:10

Selektorka srpskih košarkašica Marina Maljković rekla je da naš tim u sredu očekuje ‘Dan D’, kada igraju četvrtfinale Evropskog prvenstva sa Turskom.

Starsportphoto Starsportphoto

Reprezentacija Srbije je zauzela četvrto mesto u svojoj grupi u drugoj fazi šampionata u Mađarskoj i Rumuniji posle poraza od Litvanije sa 73:72 u neizvesnoj završnici.

“Sada nas čeka Turska, fenomenalan tim, ekipa koja igra najbolje u ovom trenutku. Igramo toliko veliku utakmicu sa njima, a nema većeg motiva od toga da su nas pobedile 2013. u borbi za bronzu na Evropskom prvenstvu i 2014. u četvrtfinalu na Svetskom prvenstvu”, rekla je Maljkovićeva posle poraza od Litvanije.

Maljkovićeva se potom osvrnula na poraz od Litvanije, posle duela u kojem je naš tim u jednom trenutku imao i 18 poena prednosti.

“Fenomenalna prva četvrtina, za primer, potom smo veliku razliku nedopustivo ispustile, pravili smo greške neverovatnom brzinom. Litvanke očigledno vole tako da igraju, da gube 15 razlike, pa da se vraćaju, to im je jača strana”, rekla je Maljkovićeva.

Duel Srbije i Turske otvara četvrtfinale, a taj meč na programu je u sredu u Budimpešti. Tačna satnica će biti naknadno saopštena.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: