Marić: Kakva CZ, član sam Galate

Nacionalni sport - Petak 13.02.2015 - 14:02

Košarkaš Galatasaraja Aleksandar Marić demantovao je u petak da pregovara sa Crvenom zvezdom i poručio da do daljeg ostaje u turskom klubu.

Starsportphoto Starsportphoto

- Dobro jutro dragi ljudi. Priče o Zvezdi nisu istina. Do daljeg sam član Galate - napisao je Marić na svom "Tviter" proffilu.

On je trenutno van tima odlukom trenera Ergina Atamana, a prethodnih dana pregovarao je sa Partizanom i AEK-om iz Atine.

Partizan je u četvrtak saopštio da nije došlo do dogovora, a sinoć je jedan navijački sajt Crvene zvezde preneo izjavu predsednika kluba Miloša Ninkovića da su ’crveno-beli’ zainteresovani za australijskog reprezentativca srpskog porekla.

Marić je u sezoni 2009/2010 bio član Partizana i osvojio titule u Jadranskoj i srpskoj ligi i bio deo tima koji je ostvario plasman na fajnal-for Evrolige.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: