Marjanović ide u San Antonio Sparse

Nacionalni sport - Subota 11.07.2015 - 09:00

Srpski košarkaš Boban Marjanović pojačaće San Antonio Sparse ovog leta, potvrđeno je za B92.

Mrajanović traži džinovske mamue. Foto: Starsport Mrajanović traži džinovske mamue. Foto: Starsport

Marjanović je pre nekoliko dana istakao da želi da ode iz Crvene zvezde u NBA ligu, a njegov menadžer Miodrag Ražnatović je poručio da će se potruditi da tu želju i ispuni.

Spekulacije da bi Marjanović mogao od naredne sezone da igra za Sparse pojavile su se kada je Ražnatović objavio rebus na svom Tviter profilu

“Od danas kreće velika potraga za džinovskim mamuzama. Gde naći tako veliki broj mamuza”, napisao je Ražnatović na svom Tviter profilu.

Od svih srpskih košarkaša koje Ražnatović zastupa samo jedan se izdvaja po svojoj visini, a to je Marjanović, dok su mamuze nadimak za Sparse. Informacija da će Marjanović uskoro potpisati ugovor sa Teksašanima potvrđena je za B92, a za visokog centra Zvezde bili su zainteresovani još neki klubovi iz najjače lige na svetu.

Marjanović iza sebe ima sezonu iz snova, u kojoj je sa Zvezdom osvojio ‘triplu krunu’ – trofeje u ABA ligi, Superligi i Kupu Srbije, a takođe je i poneo titulu najkorisnijeg igrača Evrolige.

Sparsi, inače, trenutno polažu prava na dvojicu srpskih košarkaša - Nikolu Milutinova i Nemanju Dangubića.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: