Mihajlović: Sa Ibrahimovićem kandidati za Skudeto

Nacionalni sport - Utorak 04.08.2015 - 09:29

Siniša Mihajlović veruje da bi Zlatan Ibrahimović mogao da pojača njegov Milan pred početak sezone.

Sa Ibrahimovićem bi Milan bio kandidat za titulu. Foto: Getty images Sa Ibrahimovićem bi Milan bio kandidat za titulu. Foto: Getty images


"Rosoneri" su doveli nekoliko kvalitetnih pojačanja ovog leta, ali je sve vreme u centru pažnje potencijalni povratak Šveđanina.

- Sa Ibrahimovićem bismo bili ozbiljan kandidat za osvajanje Skudeta. On je tim igrača koji može da donese prevagu u našu korist - rekao je Mihajlović.

Pored Ibrahimovića Mihajlović se nada još jednom pojačanju.

- Potreban mi je levonogi igrač koji je upoznat sa mojom taktikom. Zbog toga smo fokusirani na Alezija Romanjolija - rekao je Mihajlović.

Milan drugu godinu u nizu ne igra u Evropi, a Mihajlovićev cilj je plasman u Ligu šampiona.

- Naš cilj je da budemo među tri najbolja kluba u Italiji, biće teško jer su se i drugi klubovi pojačali. Ali imamo sjajan tim, radimo dobro već mesec dana. Dobro smo igrati protiv Intera i Reala, siguran sam da ćemo nastaviti tako - istakao je Mihajlović.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: