"Mijailović? On više nije član Crvene zvezde"

Nacionalni sport - Petak 27.03.2015 - 11:41

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je da Nikola Mijailović više nije član "crveno-belih" i da se to neće promeniti.

Starsportphoto Starsportphoto

Mijalović je reagovao posle odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je presudila je u korist nekadašnjeg kapitena u njegovom sporu sa klubom.

"Crveno-beli" su odlučili da jednostrano raskinu ugovor sa nekadašnjim kapitenom, a kao razlog su naveli kršenje klupske discipline.

Međutim, Mijailović je tužio klub, a Disciplinska komisija je odbila je odluku kluba sa obrazloženjem da nema utemeljenje u propisima fudbalske organizacije. To ujedno znači da Mijailović treba da se vrati u trenažni proces, ali iz kluba kažu da se to neće desiti.

- Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda je već doneo konačnu odluku da Nikola Mijailović nije više član našeg kluba i tu se neće ništa menjati. Fudbalski klub Crvena zvezda neće više davati izjave na ovu temu s obzirom da je ona za nas završena - rekao je predsednik kluba.

Zvezda je pokrenula disciplinski postupak protiv Mijailovića zbog kršenja klupske discipline i sukoba sa Milošem Bosančićem. Međutim, pravi razlog zašto je on nedugo zatim i izbačen iz tima bila su anonimna pisma, čiji je navodno on potpisnik, u kojima su iznete teške optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba. Usledila je suspenzija, zatim disciplinski postupak i na kraju raskid ugovora na štetu igrača.

B92, ZVANIČNI SAJT

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: