Milinković: Dalje ide ko manje greši

Nacionalni sport - Sreda 29.07.2015 - 09:18

Trener Partizana Zoran Milinković ocenio je gostovanja Steaui da će u baraž za Ligu šampiona proći tim koji bude manje grešio.

Partizan u 20:30 igra u Bukureštu. Foto: FK Partizan Partizan u 20:30 igra u Bukureštu. Foto: FK Partizan

Partizan gostuje u Bukureštu u sredu od 20:30, na praznoj Nacionalnoj areni zbog suspenzije domaćina.

- Svesni smo kvaliteta Rumuna, imaju dosta vrlina, ali Partizan će pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dodje do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio - rekao je Milinković.

Milinković je ponovio da Rumuni imaju odlične igrače u napadu, da su jaki u igri jedan na jedan i da čekaju grešku protivnika.

- Steaua ne samo što ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Ipak, pokušaćemo sve da učinimo da u dve utakmice budemo bolji - dodao je trener Partizana.

Vezni igrač crno-belih Darko Brašanac očekuje zanimljivu utakmicu, uprkos tome što Steaua dočekuje prvaka Srbije pred praznim tribinama.

- Specifična je situacija, takva atmosfera nije dobra za fudbal, medjutim, mi ćemo joj se prilagoditi.Upoznati smo sa kvalitetima Steaue i imali smo dosta vremena da se dobro spremimo. Maksimalno smo motivisani, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat pred revanš - zaključio je Brašanac.

Crno-beli će u dvomeč sa Steauom ući motivisani šansom da dobiju bonus od 40.000 evra.

Posle prvih mečeva najbliži plej-of rundi kvalifikacija za LŠ su Monako, Skenderbeg, APOEL i Viktorija.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: