MK: Federer u Novakovoj polovini

Nacionalni sport - Subota 12.04.2014 - 13:43

Novak Đoković slobodan je u prvom kolu turnira iz Masters 1000 serije u Monte Karlu, a njegov najverovatniji rival u drugoj rundi biće Francuz Benoa Per.

Đoković Đoković

Potencijalni Novakov protivnik u polufinalu jeste Rodžer Federer, koji se posle dve godine pauze vraća u Kneževinu, dok je na drugoj strani žreba projektovano polufinale Nadal – Vavrinka.

Đoković bi se u eventualnom četvrtfinalu sastao sa Milošem Raonićem. Federer će do meča sa Novakom morati da prođe ne baš lak put, naročito kada se uzme u obzir da se igra na šljaci – rival u četvrtfinalu trebalo bi da mu bude Rišar Gaske, a još može da igra sa Janovičem i Fonjinijem.

Nadalov potencijalni suparnik u četvrtfinalu jeste David Ferer, dok bi prema projekciji Vavrinka u toj fazi takmičenja trebalo da se sastane sa Tomašom Berdihom.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: