Mnogo incidenata, pobeda Partizana

Nacionalni sport - Nedelja 16.03.2014 - 17:31

Fudbaleri Partizana ostvarili su tešku pobedu na gostovanju ekipi Rada rezultatom 4:2, u poslednjoj utakmici 19. kola Jelen Superlige.

Starsport Starsport

Utakmica je iz bezbednosnih razloga odigrana na stadionu Obilića, a obeležili su je incidenti, kako na terenu, tako i van njega.

Duel je prekinut u dva navrata, prvo kada je pomoćni sudija pogođen predmetom bačenim sa tribine na kojoj su se nalazili navijači Partizana, a posle i kada je izbila tuča na terenu koju su započeli Srđa Knežević i Danko Lazović.

Obojica igrača zaradila su po crveni karton.

Partizan je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 11. minutu. Udarac Drinčića iz slobodnog udarca zakačio je nekog na putu do gola i prevario golmana Danilovića.

'Crno-beli' su duplirali vođstvo u finišu prvog dela igre, kada je Andrija Živković odlično reagovao na dodavanje Škuletića i iz poluvoleja zakucao loptu u mrežu Rada.

Činilo se da će posle ovakvog raspleta u prvom poluvremenu, Partizan lako stići do pobede, ali se Rad vratio u meč.

Posle prvog prekida Ožegović je iskoristio lošu komunikaciju u odbrani srpskog šampiona i smestio loptu iza leđa Milana Lukača. Igrao se 71. minut, a samo šest minuta kasnije Injac je poravnao rezultat.

Pobegao je gostujućim štoperima i lepo reagovao na centaršut Stanojevića.

Od tog trenutka, Partizan je krenuo na sve ili ništa, što se izabranicima Marka Nikolića isplatilo u 80. minutu, kada se Brašanac najbolje snašao posle velike gužve.

Neposredno po golu veziste ’crno-belih’, usledila je tuča Kneževića i Lazovića, kojoj su se priključili i ostali fudbaleri. Pred sam kraj meča, Škuletić je postavio konačnih 4:2, odličnim udarcem u same raklje Danilovićevog gola.

Zbog ovih incidenata sudija je duel produžio pet minuta, ali je Partizan izdržao i ponovo se približio Zvezdi na bod razlike.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: