"Mnogo mi znači podrška u Kraljevu"

Nacionalni sport - Ponedeljak 09.03.2015 - 11:14

Najbolji srpski teniser Novak Đoković još jednom se zahvalio kraljevačkoj publici na sjajnoj podršci u meču Dejvis kupa.

Novak Đoković, Dejvis kup Novak Đoković, Dejvis kup

Srbija je za vikend pobedila Hrvatsku u Kraljevu sa 5-0, u prvom meču Svetske grupe Dejvis kupa, ostvarivši prvi put maksimalni trijumf.

Đoković je tek drugi put u karijeri igrao meč nacionalnog tima van Beograda, a u nekoliko navrata izražavao je veliku zahvalnost Kraljevčanima.

- Poslednjih nekoliko dana u Kraljevu bili su neverovatni. Toliko vas je došlo da podrži naš Dejvis Kup tim u veoma važnom meču i uspeli smo, timskim radom zajedno do četvrtfinala! Hvala vam što ste bili uz mene i moj tim i hvala na fer navijanju. Znam da znate koliko mi to znači - napisao je Novak na "Fejsbuku" uz fotografiju sa Nenadom Zimonjićem.

Đoković je doneo dva poena Srbiji – prvo je u singlu lako nadigrao Matu Delića, da bi baš sa Zimonjićem u dublu overio trijumf.

Osim njega, dve pobede ostvario je Viktor Troicki, a jednu Filip Krajinović.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: