Musli: Nisam se uplašio

Nacionalni sport - Petak 21.03.2014 - 06:39

Košarkaši Partizana ostvarili su još jedan podvig u Evroligi, a ključni poen postigao je Dejan Musli sa penala u poslednjim sekundama.

Starsport Starsport

Centar crno-belih je promašio prvo, ali je pogodio drugo slobodno bacanje za 72:70, pa je Makabi morao da šutira trojku za pobedu.

- Nisam se uplašio slobodnih bacanja u poslednjim sekundama. Nažalost, promašio sam prvo, ali sam pogodio drugo za pobedu. Nismo rekli poslednju reč u Top 16 - rekao je Musli.

Makabi je kontrolisao meč u Areni tokom tri perioda, ali su crno-beli srušili "Ponos Izraela" sjajnom igrom u poslednjem periodu (25:13).

- Dobro smo otvorili utakmicu i igrali odličnu odbranu 30 minuta. Ali imali smo mnogo problema u napadu u poslednjem periodu i postigli samo 13 poena, a dozvolili Partizanu 25. Beograd je vrelo mesto za igranje, ali smo morali da zadržimo prednost do kraja - rekao je bek Makabija Devin Smit.

Partizan posle 11 kola u Top 16 fazi Evrolige ima tri, a Makabi sedam pobeda.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: