Nadal: Nema Novaka, šansa za trofej

Nacionalni sport - Sreda 06.05.2015 - 11:39

Četvrti teniser sveta Rafael Nadal priznao je da on i ostali igrači imaju mnogo veće šanse za osvajanje titule u Madridu jer ne igra Novak Đoković.

Beta/AP Beta/AP

Zvanično najbolji sportista sveta za 2014. godinu osvojio je od starta 2015. godine sve najvažnije trofeje u tenisu.

Prvo je slavio na Australijan openu u januaru, a onda je i postao prvi igrač koji je osvojio prva tri Mastersa u sezoni (Indijan Vels, Majami i Monte Karlo).

Đoković je odlučio da drugu godinu zaredom ne nastupi u prestonici Španije, a Nadal nema dilemu da šanse njemu i ostalim teniserima rastu zbog toga.

- Ako igrač kao što je Đoković, koji je osvojio sve, ne igra, to očigledno znači da su otvorena vrata koja nisu bila otvorena na prethodnim turnirima. To je prilika za igrače koji su igrali dobro, ali su se sastali sa Noletom i izgubili su. Njegov izostanak iz Madrida je šansa da se osvoji veliki turnir - rekao je Nadal.

Španski teniser u drugom kolu se sastaje sa Stivom Džonsonom.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: