Nataša Kovačević ponovo igra

Nacionalni sport - Petak 17.10.2014 - 13:18

Godinu dana posle teške saobraćajne nesreće posle koje je morao da joj bude amputiran deo noge Nataša Kovačević je ponovo zaigrala košarku.

Starsportphoto Starsportphoto

Kovačevićeva je odmah posle nesreće pokazala da je veliki borac, a ono što je učinila u poslednjih 12 meseci svima može da služi kao inspiracija.

Nataša je nedavno bila gost Košarkaškog saveza Francuske, koji joj pomaže od nesreće, i upravo u Francuskoj se vratila na parket.

- Osnovala sam svoju fondaciju i to sam učinila jer želim da pomognem drugim ljudima, kao što su oni pomogli meni. Koristim fondaciju da bih pomogla popularizaciji ženskog sporta, zbog osiguranja, jer u Srbiji postoji veliki broj mladih sportista koji ga nemaju - rekla je Kovačevićeva.

- Košarka je moj život i mnogo mi znači što mogu ponovo da je igram. Hvala Košarkaškoj federaciji Francuske na svemu - kazala je ona.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: