Nedović: Mnogo sam razočaran

Nacionalni sport - Četvrtak 21.08.2014 - 06:04

Srpski košarkaš Nemanja Nedović rekao je da je razočaran što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Starsportphoto Starsportphoto

Nedović je povredio stopalo na meču sa Bosnom i Hercegovinom, a novim pregledima utvrđeno je da postoji prelom pete metatarzalne kosti.

Mladi plejmejker će u subotu otputovati u Sjedinjene Države, gde će se sa lekarskim timom Golden Stejt Voriorsa konsultovati oko svog daljeg oporavka.

- Mnogo sam razočaran, krivo mi je što je tako ispalo. Ipak, nije ovo ni prvo ni poslednje Svetsko prvenstvo, tako da moram sa optimizmom da posmatram stvari - rekao je Nedović.

Srpski košarkaš je istakao da ukoliko ne bude morao na operaciju planira da bodri našu reprezentaciju u Španiji.

- Ako ne bude potrebe za hirurškom intervencijom, vratiću se u Beograd na fizikalnu terapiju, pa planiram i da u Španiji bodrim našu reprezentaciju - istakao je Nedović.

Svetsko prvenstvo u Španiji igra se od 31. avgusta do 14. septembra, a naša reprezentacija će se naći u grupi A sa Španijom, Iranom, Francuskom, Egiptom i Brazilom.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: