'Nike' novi sponzor Crvene zvezde

Nacionalni sport - Subota 05.08.2017 - 12:44

Čuveni proizvođač sportske opreme, američka kompanije 'Nike' novi je tehnički sponzor Crvene zvezde.

Ugovor je potpisan na dve godine FOTO: kkcrvenazvezda.rs Ugovor je potpisan na dve godine FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Kako je saopšteno sa Malog Kalemegdana, ugovor je potpisan na dve godine, sa mogućnošću produžetka na još dve.

"Velikim naporima vodećih ljudi najuspešnijeg srpskog kluba, koji je radom u prethodnim sezonama stvorio imidž uspešnog i u evropskim okvirima respektabilnog kluba, i kompanije koja predstavlja pojam kvaliteta i sinonim za dobru košarku, postignut je dogovor o višegodišnjoj saradnji", navodi se u saopštenju kluba.

Jedan od najvećih proizvođača sportske opreme od naredne sezone proizvodiće dresove i snabdevati potrebnom opremom sve klubove NBA lige, dok u Evropi legendarni 'svuš' znak na svojim dresovima imaju Fenerbahče, moskovski CSKA, Olimpijakos, Barselona, Makabi....

"Dizajn novog dresa je još uvek tajna, što će samo dodatno doprineti nestrpljenju navijača, koji, pored početka sezone i novih uspeha, s neizvesnošću očekuju da vide svoje heroje u novom, modernijem i kvalitetnijem, Nike, crveno-belom dresu. Prirodan spoj: Najbolji sa najboljima, Crvena zvezda i Nike".

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: