Nikolić: Na terenu jedanaest "ratnika"

Nacionalni sport - Utorak 05.08.2014 - 14:07

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će njegova ekipa igrati ratnički protiv Ludogoreca u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Starsport Starsport

Nikolić je takođe istakao da od ishoda tog duela ne zavisi opstanak kluba, iako se poslednjih dana tvrdilo suprotno.

Partizan u sredu od 20.45 dočekuje Ludogorec, a u prvom duelu, u Razgradu, prošle srede, nije bilo golova, što znači da "crno-bele" bilo kakav trijumf vodi u plej-of.

- U sportu ne pobeđuje uvek onaj koji je potrošio više novca, presudni mogi da budu motivacija i želja da se dođe do cilja. Sada Ludogorec dolazi u našu kuću i neka oni razmišljaju kako će se izboriti sa 11 ’ratnika’ na terenu i još 30.000 na tribinama - izjavio je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj.

Prethodnih dana mediji su pisali koliko plasman u narednu fazu i sigurna jesen u Evropi znače klubu koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

- Nije normalno da se pravi situacija da je ovaj meč presudan i to je neka vrsta nesportskog pritiska. Ovo nije ’biti ili ne biti’ za Partizan, jer će on igrati važne mečeve i posle toga. Međutim, ako sutra napravim iskorak to će biti pravi potez - naveo je Nikolić.

Šef stručnog štaba "crno-belih" potvrdio je da su Danko Lazović i Andrija Živković spremni za meč sa bugarskim šampionom.

- Imamo igrače koji su igrali i veće utakmice od ove. Moramo da budemo hrabri, da verujemo u sebe i jednostavno da igramo fudbal. Znam da možemo bolje nego ju Razgradu, iako su i tamo momci bili disciplinovani. Ovakav meč može da odluči jedna lopta ili nekoliko centimetara, a sreću moramo da zaslužimo - poručio je Nikolić i konstatovao da ekipa ima neku vrstu opterećenja, pošto je jedini preostali predstavnik Srbije na evrosceni.

B92, TANJUG, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: