Nikolić pred smenom?

Nacionalni sport - Ponedeljak 23.03.2015 - 22:02

Fudbalski klub Partizan mogao bi u utorak da se zahvali Marku Nikoliću na saradnji, a kao glavni kandidat za mesto trenera pominje se Zoran Milinković.

Starsportphoto Starsportphoto

O Nikolićevoj smeni pričalo se još kada je izabrana nova uprava ‘crno-belih’ krajem decembra, ali je on tada dobio podršku.

Međutim, Partizan je u pet kola prolećnog dela Jelen Superlige Srbije ostvario samo dve pobede i dozvolio je Crvenoj zvezdi da se primakne na samo dva boda zaostatka.

Poslednji u nizu razočaravajućih rezultata Partizana bio je remi sa Čukaričkim u nedelju uveče, kada su Nikolićevi izabranici do boda došli u poslednjem minutu, golom Branka Ilića. U drugom delu sezone, Partizan je pobedio Rad i Donji Srem, dok je igrao nerešeno sa Voždovcem (3:3) i Radom (0:0), a upravo zbog toga se u utorak očekuje sastanak čelnika kluba, na kojem će se raspravljati o poverenju treneru.

Nikolić je, inače, zbog suspenzije propustio prve tri utakmice prolećnog dela sezone, a u njegovom odsustvu sa klupe je tim vodio Zvonko Varga.

Kao potencijalni Nikolićevi naslednici u prethodnom periodu, pored Milinkovića, pominjali su se Ivan Tomić i Ljubinko Drulović. Ipak, Milinković bi u slučaju smene sadašnjeg trenera Partizana bio najizglednija zamena, iako trenutno vodi Voždovac.

Međutim, zbog rezultata koje beleži Voždovac, očekuje se da rastanak nijednoj strani neće teško pasti. Voždovac je trenutno na pretposlednjem mestu tabele sa samo 18 bodova, pošto je tokom 20 kola ostvario samo četiri pobede. U prolećnom delu sezone ima skor od tri poraza i dva remija, uključujući duel sa Partizanom, koji je završen rezultatom 3:3.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: