Novak: Čilić se dokazuje

Nacionalni sport - Utorak 01.07.2014 - 06:44

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je veoma važno što je Žoa-Vilfrida Congu savaldao u tri seta, istakavši da se dobro oseća posle serije teških mečeva.

Novak Đoković Novak Đoković

- Dobro se osećam, imao sam dva dana odmora, lepo sam se oporavio posle teških mečeva prve nedelje. Zaista je dobro dobiti u tri seta takvog igrača kao što je Conga - rekao je Djoković odmah posle meča u Londonu.

Prvi nosilac je savladao Congu sa 3:0 u setovima posle sat i 55 minuta igre.

- Posebno je bilo teško u trećem setu, kada je on počceo da dobro i snažno servira tako da je bilo teško. Spasao sam nekoliko brejk lopti, što je bilo vrlo važno. U taj-brejku sam iskorstio šansu i odigrao dobar meč -  kazao je on. Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Hrvata Marina Čilića.

- Čilić se dokazuje, popravio je servis, to mu je veliko oružje na ovoj podlozi. Zna kako da igra na travi, nema šta da izgubi i radujem se jednom takvom meču - naveo je srpski teniser.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: