Novak i Janko bolji od Viktora i Sepija

Nacionalni sport - Utorak 11.08.2015 - 10:06

Novak Đoković i Janko Tipsarević plasirali su se u drugo kolo mastersa u Montrealu u dublu, pošto su savladali Viktora Troickog i Andreasa Sepija.

Janko Tipsarević i Novak Đoković. Foto: Getty Images Janko Tipsarević i Novak Đoković. Foto: Getty Images

Prvi i 443. reket sveta bili su bolji od svog reprezentativnog kolege i Italijana posle dva seta i 63 minuta igre – 2:0 (6:4, 6:3)

Viktor i Andreas su bili ti koji su bolje ušli u meč, jer su prvi stigli do brejka – u trećem gemu, ali su onda Novak i Janko uspeli da vežu tri gema i novim brejkom stignu do vođstva u setovima.

Drugi deo igre počeo je vezanim brejk prilikama za srpsko-italijansku kombinaciju, ali su Nole i Jankela uspeli da se izvuku, a nijedan od dva dubla nije uspeo da stvori prednost sve do samog finiša seta.

Usledila su tri vezana brejka, i prednost od 5:3 za Đokovića i Tipsarevića, koji nisu propustili šansu i realizacijom druge meč lopte plasirali se u naredno kolo.

Protivnici u osmini finala će im biti četvrti nosioci Rohan Bopana (Indija) i Florin Margea (Rumunija) koji su bili slobodni u prvom kolu.

S druge strane, Novak takmičenje u singlu počinje duelom sa Tomažom Belučijem u drugom kolu, Janko za rivala, u prvom kolu, ima Roberta Bautisu-Aguta za rivala, a Viktor Mihaela Južnog.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: