Novak: Mogao je i on da pobedi

Nacionalni sport - Četvrtak 07.08.2014 - 06:43

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je vrlo lako moglo da se desi da Francuz Gael Monfis pobedi u njihovom duelu u drugom kolu Rodžers kupa.

Beta/AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette Beta/AP Photo/The Canadian Press, Nathan Denette

Đoković je na startu takmičenja u Torontu slavio protiv Monfisa sa 6:2, 6:7 (4:7), 7:6 (7:2), posle dva sata i 41 minuta igre.

- Igrao sam zaista dobro u prvom setu i u prvoj polovini drugog, a kada mi je opao procenat ubačenog prvog servisa dozvolio sam mu da se vrati u meč. On je počeo da igra zaista dobro tada, efikasnije. Meč je od tada bio izjednačen sve do poslednjeg poena, i on je mogao da pobedi - rekao je Novak.

Đoković je istakao da nije iscrpljen, uprkos dugom i teškom meču, i činjenice da nije odigrao nijedan meč od finala Vimbldona početkom jula.

- Bilo je zabavno biti deo ovog meča, zaista sam uživao. Pokušao sam da izvučem pouke iz njega, a to je činjenica da sam proveo dva i po sata na terenu, a da od finala Majamija nisam igrao na tvrdoj podlozi. To mi je pomoglo da osetim teren i uslove. Takođe, moj naredni protivnik igra slično kao Gael. Dobro je da nisam iscrpljen iako nisam igrao četiri nedelje i zaista se radujem narednim mečevima - istakao je Đoković.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: