Novaku se čisti put, šampion se provukao

Nacionalni sport - Četvrtak 13.08.2015 - 10:19

U drugom kolu Rodžers kupa u Montrealu dogodilo se nekoliko iznenađenja, eliminisani su Berdih, Čilić, Vavrinka i Monfis.

Jedna od najboljih Noletovih sezona. Getty images Jedna od najboljih Noletovih sezona. Getty images

Raščistio se put Novaka Đokovića ka finalu – prvo je Donald Jang dobio Berdiha sa 7:6 (7-5), 6:3 i prekinuo niz od 13 poraza od Top 10 igrača, da bi kasnije i Stan Vavrinka predao meč Niku Kirjosu zbog povrede leđa pri vođstvu Australijanca 6:7 (8-10), 6:3, 4:0.

Taj meč obeležio je i nesportski gest Kirjosa.

Prethodno je i Džek Sok eliminisao Dimitrova, pa će Đoković u trećoj rundi igrati sa Amerikancem od 18.30 po srednjoevropskom vremenu.

Jang će se u narednoj rundi sastati sa Ernestsom Gulbisom, koji je u tri seta izbacio Rosola, dok Kirjosa čeka Džon Izner, koji je savladao domaćeg tenisera Vašeka Pospišila 7:6 (7-1), 4:6, 6:3.

Žo-Vilfred Conga, branilac titule, spasao je meč loptu u drugom setu i pobedio Roberta Bautista-Aguta sa 5:7, 7:6 (8-6), 7:5 i sada ga čeka Bernard Tomić, koji je dobio Čilića u dva seta.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: