Novi problem - Nemanja Nedović

Nacionalni sport - Sreda 29.06.2016 - 10:15

Da u našem nacionalnom timu nije sve idealno i pored ubedljive pobede nad Grcima, svedoči i jedna izjava selektora Đorđevića posle utakmice.

Nikome nije osigurano mesto u timu; Foto: Beta/AP Nikome nije osigurano mesto u timu; Foto: Beta/AP

Tek što su prevaziđeni problemi oko odustajanja Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova da se priključe našem nacionalnom timu uoči kvalifikacionog turnira za Rio, izgleda da se pojavio novi, u samoj ekipi.

Srećom, to nije uticalo na igru naše reprezentacije u sinoćnjoj generalnoj probi protiv Grčke, s obzirom da su ''Orlovi'' bili veoma ubedljivi i na kraju slavili sa 91:76.

Međutim, posle meča je jedno od pitanja selektoru Aleksandru Đorđeviću bilo i u vezi neigranja Nemanje Nedovića, a iz selektorovog odgovora se zaključuje da neki problem postoji.

''Zna i on, a znamo i svi mi zašto nije igrao", nije želeo Đorđević da otkriva sve detalje.

On je zatim naglasio da nikome nije zagarantovano mesto u timu, pa se nadamo da je posredi samo jedna disciplinska mera koja bi trebalo da pokaže rezultat tokom predstojećeg turnira u Beogradu od 4. do 9. jula.

''Nikome nije osigurano mesto u timu, pa ni onome ko misli da jeste.

Borba za 12 je svakodnevna za sve njih. Nisu svi koji misle da su sigurni baš sigurni.

Sve se meri, sve se pazi. Ovo je ozbiljna sredina koja je građena poslednjih 50 godina'', istakao je Đorđević, a prenosi ''Informer''.
 

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: