Odbojkaši preslišali i Bugare za peti trijumf

Nacionalni sport - Subota 25.06.2016 - 10:48

Odbojkaška reprezentacija Srbije još jednom je zablistala, upisala petu uzastopnu pobedu u Svetskoj ligi i u drugom kolu F grupe savladala selekciju Bugarske sa 3:1, po setovima 25:18, 21:25, 25:19, 25:23, u hali "Aleksandar Nikolić".

Peta uzastopna pobeda naših odbojkaša u Svetskoj ligi; Foto: FIVB promo Peta uzastopna pobeda naših odbojkaša u Svetskoj ligi; Foto: FIVB promo

Izabranici selektora Nikole Grbića igraju fantastično, redom dele lekcije rivalima, zadržali su maksimalan učinak i lidersko mesto, i najavljuju da će medalje opet biti njihove.

Posle velike pobede nad Brazilom u Beogradu, naši odbojkaši su još jednom bili raspoloženi, igrali su agresivno i kvalitetno u svim segmentima, što je bilo dovoljno da padnu i Bugari.

"Orlove" su do slavlja pred domaćim navijačima predvodili Uroš Kovačević sa 18 i Dražen Luburić sa 11 poena, Marko Ivović i Srećko Lisinac su dodali po devet, a kapiten Dragan Stanković osam.

Najbolji u Bugarskoj bio je Cvetan Sokolov sa 21 poenom.

Srbija će u trećem kolu drugog vikenda Svetske lige, u subotu od 19 časova, takođe u hali "Aleksandar Nikolić" igrati sa Iranom, koji je ranije u petak poražen od Brazila sa 1:3.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: