Pantić ide u Čelsi

Nacionalni sport - Petak 24.07.2015 - 09:28

Londonski Čelsi saopštio je da je kompletirao ugovor sa nekadašnjim igračem Partizana Danilom Pantićem.

Pantić kod šamiona Premijer lige. Foto: Twiter nalog FK Čelsi Pantić kod šamiona Premijer lige. Foto: Twiter nalog FK Čelsi

Mladi ofanzivni vezista ipak neće odmah konkurisati za prvi tim 'Plavaca', pošto će naredne sezone, što je i praksa na Stamford Bridžu, igrati na pozajmici u sestrinskom klubu Viteseu.

U saopštenju Čelsija navodi se da je Pantić prošle sezone igrajući za Partizan u Ligi Evrope pokazao znanje i kreativnost.

- Veoma sam srećan što sam potpisao ugovor sa Čelsijem, koji je šampion Premijer lige. Nadam se da ću da pokažem šta znam u Viteseu u narednoj sezoni. Počastvovan sam što su oba kluba pokazali toliko poverenja u mene - rekao je Pantić.

Pantiću je 30. juna istekao ugovor sa Partizanom, a on je lično odbio da produži ugovor sa crno-belima zbog čega je bio suspendovan.

Osamnaestogodišnji igrač zbog suspenzije nije mogao da igra na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, gde je Srbija postala prvak planete pobedivši Brazil u finalu.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: