Partizan bez Živkovića u Čačku

Nacionalni sport - Petak 21.08.2015 - 10:30

Šampion Srbije Partizan biće oslabljen na gostovanju Borcu u Čačku predstojećeg vikenda.

Andrija Živković. Foto: StarSport Andrija Živković. Foto: StarSport

Crno-beli ne mogu da računaju na svog najboljeg igrača ove sezone Andriju Žikovića.

Sjajni krilni napadač je povredio koleno početkom meča sa BATE-om u Borusovu u utorak, pa će morati da propusti duel sedmog kola Superlige sa Borcem.

Živković je protekla dva dana bio na terapijama, propustivši treninge tima, kako bi se što pre oporavio za revanš za Belorusima u plej-ofu za Ligu šampiona.

Partizan je pod blagim pritiskom uoči gostovanja u Čačku, jer zaostaje pet bodova za najvećim rivalom Crvenom zvezdom, mada uz meč manje od crveno-belih.

Pored Živkovića, trener Partizana Zoran Milinković protiv Borca neće imati ni Darka Brašanca, koji je isključen u finišu prethodnog meča Superlige sa Vojvodinom.

Zbog toga će šansu od prvog minuta najverovatnije dobiti mladi Saša Lukić, junak pobede nad Spartakom u četvrtom kolu.

Što se tiče zamene za Živkovića, Milinković će imati dilemu, da li da opet pokuša sa Nikolom Ninkovićem, ili će mesto u startnoj postavi ovaj put dobiti Nikola Trujić.

Milinković bi mogao da napravi još jednu rokadu u odnosu na meč u Borisovu pre nekoliko dana, desni bek Miroslav Vulićević je takođe ugruvan u duelu sa žestokim Belorusima, pa bi u Čačku starter verovatno mogao biti Ivan Bandalovski.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: