Partizan dobija još dva pojačanja!

Nacionalni sport - Utorak 28.06.2016 - 09:49

Kao što je najavljeno, FK Partizan će u petak dobiti još dva nova člana.

Brazilac da Souza stiže u petak u Humsku; Foto: Instagram Brazilac da Souza stiže u petak u Humsku; Foto: Instagram

Dugo očekivano pojačanje, Brazilac Leonardo da Souza (24) stiže u Beograd u petak 1. jula kada će obaviti lekarske preglede, a već u subotu priključiće se novim saigračima na pripremama u Poljskoj.

Istovremeno, sa njim će u klub stići i golman Čukaričkog Nemanja Stevanović, koji će dres svoje ekipe nositi još u četvrtak na meču protiv Ordabasija na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dovođenjem Stevanovića, znači da će Partizan pokušati da se "otarasi" Filipa Kljajića, pa će golmanski trio u narednoj sezoni činiti Šaranov, Stevanović i Jovičić.

Dolaskom ove dvojice igrača, klubu je preostao još jedan posao - dovođenje štopera.

Podsetimo, u Partizan su ovog leta stigli - Nemanja Miletić (Javor Matis), Saša Marjanović i Petar Đuričković (Radnički Niš), Nikola Đurđić (Augsburg), Miroslav Radović (Olimpija), Marko Janković (Olimpijakos, pozajmica) i Milan Radin (Voždovac).
 

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: