Partizan opet šampion Srbije!

Nacionalni sport - Nedelja 17.05.2015 - 07:56

Vaterpolisti Partizana novi su šampioni Srbije, momci koji u proseku imaju manje od 20 godina starosti su doneli 26. titulu u istoriji kluba.

StarSport StarSport

Partizan je do nove titule stigao pobedom nad Radničkim sa maksimalnih 3-0 u finalnoj seriji. Nakon dva trijumfa na Banjici, crno-beli su bili bolji i u Kragujevcu sa 15:13.

Crno-beli su nakon dve godine pauze skinuli sa trona najvećeg rivala Crvenu zvezdu, koju su prethodno savladali u polufinalnoj seriji.

Junak Partizana u odlučujućem meču bio je sjajni Dušan Mandić, koji je postigao čak šest golova u Kragujevcu, od čega i poslednja dva kojim je prelomio meč.

On je prvo 70 sekundi pre kraja na 13:13 pogodio desni ugao za novo vođstvo, da bi nakon što je talentovani golman Dimitrije Rističević uz pomoć prečke zaustavio Aleksandra Ćirića, iz kontre dokrajčio kragujevačkog rivala.

Radnički,koji je mnogo uložio u tim u poslednje tri godine, opet je ostao bez prve titule prvaka Srbije, pa mu ostaje uteha osvajanje trofeja Kupa.
 

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: