Partizan oštećen, suspenzija sudije

Nacionalni sport - Nedelja 03.05.2015 - 13:06

Prvi dodatni sudija 148. večitog derbija Danilo Grujić suspendovan je zbog propuštanja da dosudi prekršaje za Partizan u 62. minutu.

StarSport StarSport

Utakmica je završena bez golova, a crno-beli su zadržali lidersku poziciju sa pet odova više od crveno-belih.

Na redovnoj sednici Sudijske komisije FSS, Potkomisija za analizu suđenja prihvatila je izveštaj posmatrača suđenja sa meča Crvene zvezde i Partizana odigranog prethodnog vikenda i donela je odluku o suspenziji sudije Grujića.

Posmatrač suđenja konstatovao previd je prvog dodatnog sudije iz 62. minuta kada nije signalizirao prekršaje u njegovoj zoni odgovornosti.

Potkomisija za analizu suđenja donela je sledeće odluke:

- prihvaćeni su svi izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja za 24. kolo Superlige.

- prihvaćeni su svi izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja angažovanih u 24. kolu Prve lige Srbija.

- Potkomisija za analizu suđenja analizirala je utakmicu 24. kola Superlige Crvena zvezda - Partizan, koja je odigrana 25.04.2015.

Potkomisija za analizu suđenja prihvatila je izveštaj posmatrača suđenja sa navedene utakmice, koji je konstatovao previd prvog dodatnog sudije iz 62. minuta kada nije signalizirao prekršaje u njegovoj zoni odgovornosti.

Sudija Danilo Grujić zbog pomenutog propusta neće biti delegiran u narednim kolima Superlige.

B92, VEČERNJE NOVOSTI

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: