Partizan pred poslednjom preprekom za LŠ

Nacionalni sport - Utorak 18.08.2015 - 10:00

Fudbaleri Partizana od 20.45 u Belorusiji igraju prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv BATE Borisova.

Utakmica se igra u 20:45. Foto: partizan.rs Utakmica se igra u 20:45. Foto: partizan.rs


Partizan je do sada eliminisao Dilu Gori iz Gruzije i rumunsku Steauu, a sada ima priliku da se prvi put od 2010. nađe u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja.

Crno-bele je po dolasku u Minsk dočekala neprijatnost na aerodromu, gde se zadržani oko dva sata.

"Želja je da odigramo što bolji meč. Naspram sebe imamo veliki tim koji mnogo poštujemo, sam po sebi dovoljno govori podatak da BATE poslednje četiri godine ima tri učešća u grupnoj fazi Lige šampiona", rekao je Milinković u Borisovu.

Partizanov rival nije previše atraktivan, niti ima zvučna imena u ekipi, ali je već godinama konstantno učesnik grupne faze LŠ.

"Poseduju određeno iskustvo, već su navikli na velike utakmice. To je vrlo kompaktan tim, vrlo kvalitetna ekipa koja ne gubi lako mečeve, to je generalna karakteristika. Svesni smo da ćemo morati da jako dobro i kvalitetno odigramo dva meča da bismo prošli dalje",rekao je Milinković.

Beloruska ekipa nije pobedila na poslednje dve utakmice, dok je Partizan nešto slabije počeo sezonu u Superligi, iako je u poslednjih osam mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona neporažen.

Revanš meč na programu je za nedelju dana na stadionu u Humskoj.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: