Partizan projurio kroz Niš

Nacionalni sport - Subota 16.08.2014 - 22:48

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički u Nišu sa 4:1, u drugom kolu Jelen Superlige.

partizan.rs partizan.rs

Ekipa Marka Nikolića je tako zadržala maksimalan učinak na startu prvenstva nakon pobede nad Voždovcem u prvom kolu.

Crno-beli su u Nišu krenuli golom Petra Grbića već u 52. sekundi i u nastavku veoma nervozne utakmice ipak su lako odradili posao i osvojili nova tri boda.

Danko Lazović postigao je u 27. minutu drugi gol, a na trenutak je utakmicu zanimljivom učinio Vladimir Đorđević koji je u 64. minutu smanjio. Isti igrač je autgolom pet minuta kasnije doneo Partizanu 3:1, a konačan rezultat postavio je Škuletić 15 minuta pre kraja.

Trener Partizana Marko Nikolić isključen je na poluvremenu nakon incidenta u tunelu, pa je u drugom poluvremenu na klupi sedeo Zvonimir Varga.

Domaći igrači imali su tokom meča velike primedbe na suđenje Dejana Dimitrijevića, tražili su penal, ofsajd Lazovića i crveni karton Stankoviću, a sigurno je jedino da napadač crno-belih nije bio u nedozvoljenoj poziciji kod drugog gola.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: