Partizanov ''Božigol'' stiže Zvezdinog Uga!

Nacionalni sport - Sreda 04.05.2016 - 10:47

Trka za šampionsku titulu juče je i definitivno rešena, ali na vrhu Liste strelaca postaje sve zanimljivije i neizvesnije!

Valeeri Božinov; Foto: D. Žarković Valeeri Božinov; Foto: D. Žarković

Odsustvo zbog povrede najboljeg strelca Crvene zvezde Uga Vijere obilato koriste njegovi najbliži pratioci na Listi strelaca, pa se ubedljiva prednost Portugalca na Listi strelaca vrlo brzo istopila.

Kao što znate, u utorak je najbolji strelac Partizana Valeri Božinov postigao dva pogotka u ubedljivoj pobedi crno-belih protiv Radnika u Surdulici, pa mu samo još dva gola nedostaju da dostigne Portugalca.

Do kraja sezone su ostala još tri kola, pa će Božinov imati realnu šancu da ostvari svoj zacrtani cilj i dođe do bar 20 postignutih golova u sezoni.

Ipak, s druge strane, Ugo Vijera se oporavlja od povrede, a iako ga nije bilo u konkurenciji za sastav Crvene zvezde protiv Voždovca, za očekivati je da će do kraja sezone odigrati još koji meč i imati priliku da dodatno odmakne Bugarinu.

Takođe, osim Božinova, sve veća pretnja Vijeri je i napadač Čukaričkog Andrija Pavlović, koji je do sada postigao 17 golova, ali je juče zatajio u porazu od Vojvodine (1:2).

U svakom slučaju, borba ulogu ''Kralja strelaca'' Superlige postaje sve zanimljivija.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: