Pavlović pobedio Partizan na Đorđevićevom debiju

Nacionalni sport - Četvrtak 24.09.2015 - 09:30

Košarkaši Partizana poraženi su od Panatinaikosa sa 66:56 u prijateljskoj utakmici na kojoj je grčki velikan obeležio poslednjih 25 godina u svojoj istoriji.

Partizan uveličao slavlje grčkog tima. Foto: Starsport Partizan uveličao slavlje grčkog tima. Foto: Starsport
‘Crno-beli’ su uveličali slavlje ‘Zelenih’, koji su odali poštovanje najboljoj petorci u poslednjih četvrt veka u kojoj su se našli Dejan Bodiroga, Dimitris Dijamantidis, Fragiskos Alvertis, Stojan Vranković i Antonis Focis.
 
Na klupi Atinjana debitovao je Aleksandar Đorđević, koji je u prestonicu Grčke došao u sredu, posle obaveza sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu.
 
Iako je Đorđević utakmicu sa Partizanom iskoristio da bi pružio šansu mlađim igračima, njegovi izabranici su već od starta vodili i na kraju su zabeležili siguran trijumf.
 
Panatinaikos je do trijumfa predvodio bivši igrač Partizana Saša Pavlović sa 16 poena, dok je Džejms Feldejn dodao 11. Srpski reprezentativci u redovima grčkog velikana Miroslav Raduljica i Ognjen Kuzmić upisali su po četiri poena na svojoj prvoj utakmici.
 
Kod Partizana, najbolji je bio Božo Đumić sa 13 poena, dok je Vanja Marinković dodao jedan manje.
 
Pre duela između Panatinaikosa i Partizana, Dejan Bodiroga je dočekan ovacijama u “Oaka” areni.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: