Poznat termin "večitog derbija"

Nacionalni sport - Ponedeljak 21.08.2017 - 08:51

Dva beogradska velikana sastaće se u 7. kolu Superlige Srbije, a pošto oba tima imaju obaveze u plej-ofu za Ligu Evrope prema očekivanjima datum međusobnog duela je nedelja, 27. avgust.

Derbi se igra na stadionu “Rajko Mitić” FOTO: YouTube printscreen Derbi se igra na stadionu “Rajko Mitić” FOTO: YouTube printscreen

Kao što je to već postala ustaljena praksa kada Crvena zvezda i Partizan u ovo doba godine igraju “večiti derbi” uglavnom se radi o večernjem terminu pa će tako biti i ovog puta.

Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” će početi od 19.00 časova.

Pre toga i jedni i drugi će u četvrtak odigrati revanše u kvalifikacijma za Ligu Evrope.

Crvena zvezda će pokušati da nadoknadi manjak iz Krasnodarra (3:2), dok Partizan u Mađarsku na duel Videotonom ide sa namerom da ne izgubi jer je u prvom meču u Beogradu bilo 0:0.

Crveno-beli posle pet odigranih utakmica u domaćem prvenstvu imaju tri boda više od crno-belih pošto su upisali svih pet pobeda, dok je tim Miroslav Đukića izgubio tri boda u duelu sa Voždovcem.  

Vesti online, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: