Prvenac Božinova za trijumf Partizana

Nacionalni sport - Četvrtak 02.07.2015 - 08:36

Fudbaleri Partizana pobedili su Rudar iz Velenja sa 1:0 u prvoj utakmici na pripremama na slovenačkom Pohorju.

Foto Fudbaski klub Partizan, zvanični sajt Foto Fudbaski klub Partizan, zvanični sajt

Strelac jedinog gola za ‘crno-bele’ bio je bugarski napadač Valerij Božinov, koji je bio precizan iz penala u 27. minutu.

Naredna utakmica šampiona Srbije očekuje u subotu, kada će mu rival biti Terek Grozni.

Partizan je odigrao veoma dobru utakmicu u Sloveniji, od početka utakmice je kontrolisao igru, ali u prvih pola sata nije imao prave prilike. Jedna prilika koju je imao Rudar probudila je ’crno-bele’, a potom je usledio i jedini gol na utakmici koji je Božinov postigao sa bele tačke posle igranja rukom Knezovića kod centaršuta Nemanje Petrovića.

Božinov je imao još nekoliko prilika da poveća prednost svog tima, ali nije bio precizan. U 38. minutu je čak i zatresao mrežu tima iz Velenja makazicama, ali je taj gol poništen zbog ofsajda. U drugom poluvremenu je viđeno mnogo izmena, ali to nije promenilo odnos snaga na terenu, međutim, Partizan nije uspeo da upiše još neki gol.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: