Radmanović: Dolazim u Arenu

Nacionalni sport - Sreda 29.10.2014 - 10:20

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vladimir Radmanović poručio je da dolazi u Arenu na meč sa Valensijom u trećem kolu Evrolige, u četvrtak u 19 časova.

kkcrvenazvezda.rs kkcrvenazvezda.rs

- Drago mi je da je Crvena zvezda bazirala svoju budućnost na mladim igračima koji sa strancima koji su dovedeni ove sezone imaju priliku da se takmiče u Evroligi i na taj način stiču dragoceno iskustvo koje im je neophodno da stasaju -  rekao je Radmanović za klupski sajt.

- Činjenica da Crvena zvezda ima veliki broj vernih navijača koji su spremni u svakom trenutku da bodre ekipu opravdava želju kluba da većim kapacitetom sedišta pruži što većem broju ljudi priliku da uživo prate utakmice Evrolige - dodao je Radmanović, koji je tokom karijere nosio dres nekoliko NBA klubova, uključujući Lejkerse, Sijetl, Atlantu...

Prošle sezone Radmanović je bio prisutan u Areni u četvrtfinalu Evrokupa, kada je oboren evropski rekord po broju gledalaca (24.232).

- Imao sam tu čast da igram za Zvezdu, ali i da iz gledališta pratim utakmice crveno-belih i svakako da je energija koju igrači dobijaju od navijača bitan faktor koji može da utiče na krajnji ishod meča, što je za svaku pohvalu - kazao je on.

Radmanović je potvrdio da će sa velikim zadovoljstvom prisustvovati duelu sa Valensijom.

- Doći ću da podržim ove mlade momke. Takođe, ovom prilikom želim da pozovem sve navijače našeg kluba da učine isto i nadam se da ćemo svi zadovoljni izaći iz Kombank arene - kaže Radmanović.
 

B92, KKCRVENAZVEZDA.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: