Raduljica: Evropski prvaci, zašto da ne?

Nacionalni sport - Četvrtak 16.07.2015 - 09:52

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica rekao je da očekuje da će nacionalna selekcija "pakleno raditi".

Reprezentaciju očekuju naporne pripreme. Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Reprezentaciju očekuju naporne pripreme. Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Raduljica je dodao i da će takav rad doneti dobar plasman na predstojećem Evropskom prvenstvu.

-Očekujem da dobro radimo, jer se tako dolazi do rezultata, što se videlo i prošle godine. Prošle godine smo bili potcenjeni od svih, ali mi smo stvorili odličnu atmosferu, odličnu energiju, pakleno smo radili i to se na kraju isplatilo - rekao je Raduljica.

Košarkaška reprezntacija Srbija okupila se u sredu u Beogradu u Hotelu "Zira" na početku priprema pred Evropsko prvenstvo.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije i ženska košarkaška su nedavno postali svetski, odnosno evropski prvaci, a na pitanje novinara da li od muške košarkaške reprezentacije može da se očekuje isto, Raduljica je rekao "zašto da ne".

Raduljica je trenutno bez kluba i na pitanje novinara da li očekuje da ga protivnici olako shvate, jer nije igra, on je rekao: "To bi bilo dobro, jer ću onda napraviti još veće iznenađenje".

On nije želeo da odgovara na novinarska pitanja u kom klubu će nastaviti karijeru.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: