Rafa pada na 10. mesto

Nacionalni sport - Četvrtak 04.06.2015 - 10:44

Rafael Nadal nije samo poražen od Novak Đokovića u četvrtfinalu i nije se samo oporostio od titule na Rolan Garosu, već će sa gubitkom bodova na ATP listi imati velikih problema na predstojećem Vimbldonu.

Nadala skupo košta loša forma Nadala skupo košta loša forma

Nadal je branio titulu na Rolan Garosu i 2.000 bodova, a zauzimao je sedmu poziciju na ATP listi, pa nakon eliminacije od strane Noleta gubi čak 1.640 bodova i već naredne nedelje biće na 10. poziciji.

Može da se dogodi i da padne čak na 11. mesto ukoliko Žo-Vilfred Conga savlada Stanislasa Vavrinku i uđe u finale Rolan Garosa.

To španskom teniseru odmah pravi velike probleme za žreb na Vimbldonu, jer će u tom slučaju moći da sastane sa Novakom ili Rodžerom Federeru čak u osmini finala!

Takođe, ako Conga dođe do bitke za trofej u Parizu i baci Nadala na 11. mesto, to će biti prvi put posle sredine aprila 2005. godine da španski teniser nije među prvih 10 tenisera na svetu.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: