Rajković za tri miliona u Makabiju

Nacionalni sport - Nedelja 30.08.2015 - 08:58

Doskorašnji golman Crvene zvezde Predrag Rajković poptisao je petogodišnji ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva, objavio je izraelski klub.

Rajković će nositi broj 95. Foto: Starsport Rajković će nositi broj 95. Foto: Starsport

Golman reprezentacije Srbije uspešno je prošao medicinske preglede u novom klubu i zadužio dres sa brojem 95.

"Rajković je došao posle razgovora trenera Jokanovića, Djordija Krojfa i mene. Nema sumnje da smo napravili odličan posao dolaskom mladog i talentovanog golmana. Nekoliko vrhunskih klubova želelo je Rajkovića i oduševljeni smo što se odlučio za Makabi", rekao je za klupski sajt sportski direktor Martin Bejn za klupski sajt.

Makabi iz Tel Aviva je Crvenoj zvezdi za transfer Rajkovića izdvojio tri miliona evra.

Rajković je 2013. godine prešao iz Jagodine u Zvezdu, sa kojom je osvojio šampionsku titulu i poslednjih šest meseci predvodio ekipu sa kapitenskom trakom. Sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio je Evropsko prvenstvo u Litvaniji (2013) i prvenstvo sveta na Novom Zelandu (2015), gde je proglašen za najboljeg golmana.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: