Simonović: Srbija uvek ima najveće ambicije

Nacionalni sport - Petak 04.09.2015 - 11:49

Evropsko prvenstvo počinje u subotu, a reprezentacija Srbije u Berlinu od 18 časova igra sa selekcijom Španije.

Spremni za medalje. Foto: Starsport Spremni za medalje. Foto: Starsport

Naš tim će u nemačkoj prestonici voditi borbu još i sa Italijom, Nemačkom, Turskom i Islandom za mesta koje vode u eliminacione runde, a onda i do medalja.

Jedan od najiskusnijih košarkaša u redovima nacionalnog tima Srbije Marko Simonović očekuje uspeh, pre svega na osnovu pripremnog perioda.

“Mislim da smo pripremni period odradili sjajno, sa ogromnom željom i energijom. Momci su željni dokazivanja i uspeha, maksimalno motivisano i željno očekujemo prve utakmice na prvenstvu”, kaže Simonović.

Simonović ističe da je Srbija uspela da pronađe svoju igru na pripremama i da se forma iz dana u dan popravljala. Novajlije su se odlično uklopile u sistem i svi pokazuju maksimalnu želju da se bore za grb Srbije.

“Reprezentacija Srbije uvek ima najveće ambicije. Drugi smo na svetu i sigurno da ćemo i na prvenstvu da probamo da napravimo najbolji mogući rezultat. Biće izuzetno teško, pošto je ovo jedno od najjačih kontinentalnih šampionata u poslednjoj deceniji. Ima sjajnih ekipa i mislim da dobar dan pojedinca može dosta da utiče i promeni čitav turnir, a svi znamo kakvih će igrača i ekipa biti”, zaključuje Simonović.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: