Škuletić ispred svih

Nacionalni sport - Utorak 11.11.2014 - 12:21

Savo Milošević, Mateja Kežman, Lamin Dijara, Kleverson Kordova Kleo su napadači kojima je "Jug" klicao, ali ih je po učinku sve nadmašio Petar Škuletić.

Starsport Starsport

Momak iz Danilovgrada se prošlog januara vratio u Partizan i sa sedam golova samo podsetio da je tu, ali je potpuno eksplodirao ove jeseni.

Škuletić je postigao čak 16 golova u prethodna tri meseca na 20 mečeva, što nije pošlo nijednom napadaču Partizana u prethodne dve decenije. Proteklog vikenda je ostvario i het-trik.

- Nisam verovao da će biti baš tako dobro. Znao sam da će biti bolje nego kada sam došao u Partizan, jer je trebalo vremena. Ne za adaptaciju, jer sam odrastao u klubu i znam svaki detalj funkcionisanja, već za uigravanje. Sada smo već skoro godinu na okupu, cela ekipa je ostala. Znam kako svaki od saigrača „diše”, znam kada će doći lopta, odakle, šta sam treba da uradim u nekoj situaciji. To je velika prednost kako za ceo tim, tako i za mene lično - rekao je Škuletić.

Partizan je iza sebe ima teških desetak dana i četiri poraza u pet mečeva, ali je ubedljivom pobedom u Subotici opet odmakao konkurenciji u Jelen Superligi.

- Bolje nije moglo! Oba rivala su ostavila bodove, dali nam još veći motiv za Spartak i pogurali nas na putu ka tituli. A, poznato je da se titula osvaja upravo na mečevima nalik onome sa Subotičanima. Savladali smo i Crvenu zvezdu i Vojvodinu ubedljivo boljom igrom, no, prevaga se pravi na 'malim' mečevima - rekao je Škuletić.

Partizan do kraja polusezone očekuju dueli sa Napretkom, Novim Pazarom i Borcem u Jelen Superligi, Slogom iz Petrovca na Mlavi i eventualno četvrtfinale Kupa, te protiv Totenhema i Asterasa u Ligi Evrope.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: