Solid: Ne znam za ponudu Zvezde

Nacionalni sport - Četvrtak 21.05.2015 - 20:56

Norveški trener Trond Solid rekao je da nije upoznat sa interesovanjem Crvene zvezde, ali dodao da je spreman da sasluša ponude.

Getty Images Getty Images

Pojedini srpski mediji preneli su da je Norvežanin jedan od glavnih kandidata da na kraju sezone nasledi Nenada Lalatovića na klupi "crveno-belih".

- Menadžeri vode brigu o mojoj karijeri i u kontaktu su sa nekoliko klubova - rekao je Solid za norveške medije.

- Ne mogu da odgovorim da li bih vodio Crvenu zvezdu, imam veliku želju da radim, ali samo ako ponuda bude zanimljiva i izazovna. Ipak, ne znači da bih prihvatio da preuzmem bilo koji klub - dodao je Solid.

Solid je poručio da još nije dobio nijednu konkretnu ponudu, pa ni od Crvene zvezde.

- Ne mogu da kažem ništa više jer ne znam sa kime pregovaraju moji menadžeri. Oni me dobro poznaju i znaju šta me interesuje - zaključio je Solid.

Norvežanin je tokom trenerske karijere vodio Bodo Glimt, Rozenborg, Gent, Klub Briž, Olimpijakos, Herenven, Al-Ahli, Lirs, a od 2013. godine nema posao kada je napustio turski Elazig.

Solid je titule osvajao u Norveškoj, Belgiji i Grčkoj, kao Kup u domovini, Belgiji i Holandiji.

B92, TANJUG

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: