Srbija pobedom završila godinu

Nacionalni sport - Utorak 18.11.2014 - 21:40

Reprezentativci Srbije pobedili selekciju Grčke rezultatom 2:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Hanji na Kritu.

Starsportphoto Starsportphoto

Srbija je uspela da stigne do trijumfa posle pet utakmica, a strelci na ovom meču bili su Radosav Petrović i Nemanja Gudelj.

Tako je na najbolji način, kao vd selektora startovao Radovan Ćurčić, koji je na klupi zamenio Holanđanina Dika Advokata.

Prvo poluvreme na Kritu nije donelo mnogo uzbuđenja, Srbija je prvi put šutnula na gol posle pola sata, pa nije viđena nijedna prilika.

Drugi deo igre bio je mnogo zanimljivi, a počeo je sukobom kada je Panajotis Kone posle faula Matića krenuo pesnicom na vezistu Srbije.

Nekoliko minuta kasnije naš tim je poveo preko Radosava Petrovića, koji je tako ućutkao kritičare i navijače Grčke.

Posle faula nad Lazarom Markovićem, sraćeni korner izveo je Zoran Tošić i u glavu "pogodio" Petrovića, koji je sa nekih desetak metara loptu poslao u dalji ugao gola Glikosa.

Grčka je u finišu imala dobru priliku preko Mandalosa, ali se za atraktivan kraj utakmice pobrinuo Nemanja Gudelj, evrogolom u nadoknadi vremena.

On je sa nekih 28 metara uputio neodbranjih udarac u raklje gola Grčke, a golman Glikos nije se ni pomerio pošto je lopta imala neverovatnu putanju.

Srbija je tako uspela da pobedi posle pet uzastopnih mečeva bez uspeha i bar malo vrati dobru atmosferu posle bruke sa selekcijom Danske.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: