Stanković: Nisam hteo fotelju u FSS

Nacionalni sport - Utorak 15.07.2014 - 12:45

Nekadašnji kapiten Srbije Dejan Stanković rekao je da je mogao da se vrati jedino kao pomoćnik selektora Siniše Mihajlovića, ne i kao predsednik saveza.

Starsport Starsport

Mihajlović je u međuvremenu napustio selektorsko mesto, a Stanković se u medijima pominjao kao kandidat da nasledni Tomislava Karadžića na mestu predsednika FSS.

- Kada se radi o Fudbalskom savezu Srbije, mogao sam da dođem kao Mihajlovićev pomoćnik, da je Siniša ostao selektor reprezentacije Srbije. Kao predsednik, ne - rekao je Stanković.

- Ako u današnje vreme ime Dejan Stanković nešto znači, to je zbog toga što sam tako nešto zaslužio na terenu i ne bih želeo tu ulogu samo zbog tog imena - kazao je Stanković.

On je profesionalnu karijeru završio prošle godine u Interu, a ovog leta postao je pomoćnik Andree Stramačonija na klupi Udinezea.

- Hteo sam iskustvo, da počnem ispočetka. Zaista, danas se Deki vratio na nulu i potrebno mi je vreme, da učim, radim i 100 odsto živim fudbal. To je po cenu da sam prvi put u životu daleko od moje porodice, koja je u Milanu - rekao je Stanković.

Stanković je za reprezentaciju Srbije nastupio je 103 puta, a u klupskoj karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Lacio i Inter.

BETA, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: