Stevanović: Imamo bolji tim od Zvezde!

Nacionalni sport - Nedelja 15.01.2017 - 11:46

Golman Partizana Nemanja Stevanović preko zime je odmarao u rodnom Zvorniku. Jesenas je najviše vremena proveo na klupi, ali očekuje da na proleće dobije veću minutažu i stekne puno poverenje stručnog štaba.

Stevanović ima i pasoš BiH; FOTO: N. Negovanović Stevanović ima i pasoš BiH; FOTO: N. Negovanović

- Na golu Partizana vlada zdrava konkurencija, što će sigurno iznedriti dodatni kvalitet, bez obzira da li će braniti Kljajić, Jovičić ili ja.

Tokom pauze najviše vremena proveo sam u Zvorniku i inostranstvu, međutim, nisam zanemarivao obaveze i potpuno spreman došao sam na pripreme.

Na meni je da vredno treniram, jedino tako mogu da se izborim za mesto standardnog čuvara mreže.

Nadam se da će me zaobići povrede sa kojima sam imao problema tokom jeseni i da ću pokazati da nisam slučajno stigao u Partizan.

U prolećnom delu sezone može mnogo toga da se promeni na tabeli zbog činjenice da se igra plej-of i da imamo još dva meča sa Crvenom zvezdom, zbog čega će trka za titulu biti neizvesna do poslednjeg kola – rekao je Stevanović.

Pretprošle sezone je sa ekipom Čukaričkog osvojio Kup Srbije i bio proglašen za najboljeg golmana Super lige.

- U Čukaričkom sam se potpuno afirmisao i stigao do mlade reprezentacije Srbije. Po dolasku u Humsku 1 znao sam da će mi trebati malo vremena za adaptaciju, ali je to sada iza mene.

U toku zimske pauze će verovatno stići još nekoliko pojačanja, siguran sam da trenutno imamo bolji tim od Zvezde koja je na prvom mestu.

Pored pasoša Srbije za koju je igrao u mlađim selekcijama, ima i pasoš BiH.

- Branio sam za mladu reprezentaciju Srbije i bio treći golman na prvenstvu Evrope. Što se tiče nekog poziva u seniorsku selekciju još uvek je daleko, nisam standardan u klubu.

Ne bih imao ništa protiv ni da me pozovu iz saveza BiH, imam pravo nastupa i za tu selekciju.

Trenutno mi je Partizan prioritet, a o reprezentaciji ću razmišljati kada se izborim za mesto prvog golmana crno-belih – zaključio je Stevanović.

Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: