Stojković: Igraću za Olimpijakos

Nacionalni sport - Nedelja 30.03.2014 - 09:08

Srpski golman Vladimir Stojković demantovao je u izjavi za "Novosti" glasine da će propasti njegov dogovor sa Olimpijakosom zbog navijača iz Pireja.

Vladimir Stojković Vladimir Stojković

Stojković je prilikom dolaska u Ergotelis proteklog januara potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom koji će biti aktiviran na leto.

Međutim, njegovo gostovanje u Pireju pre nekoliko dana nije proteklo na savršen način, primio je četiri gola, a navijači su istakli transparent u kojem mu poručuju da nije omiljen.

- Neistina je da su navijači Olimpijakosa stopirali moj dolazak u klub. To je nemoguće, jer pred sobom imam dvogodišnji ugovor sa atinskim klubom. Potpuno je druga priča to što me navijači Zvezde ili neki drugi ne vole, ali ja razmišljam samo o dobrim odbranama, boje dresova me više ne zanimaju.

Navijači Olimpijakosa znaju da ću izgarati na svakoj utakmici - rekao je Stojković za Novosti.

Stojković se na Kritu zadesio najviše zbog činjenice da je golman Atletiko Madrida na pozajmici u Olimpijakosu standardni čuvar mreže, pa je srpskom golmanu sugerisano da održava formu na Kritu.

- Pomogao sam timu da ostane u ligi, na nekoliko utakmica nisam primio gol, a od jula ću pomoći Olimpijakosu u pohodu na evropske trofeje. Grčka je sjajna zemlja, svi su veoma ljubazni i planiram da ovde branim i živim još mnogo godina - zaključio je Stojković koji je prvi gol u Ergotelisu primio tek nakon 312 minuta nesavladivosti.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: